Αρχική » ΝΕΑ » Βόλος: Χάθηκε 42χρονος κυνηγός

Βόλος: Χάθηκε 42χρονος κυνηγός

Ερευνες από πυροσβέστες και δυνάμεις της ΕΜΑΚ
Σε μεγάλη περιπέτεια εξελίχτηκε το κυνήγι φάσας για δύο φίλους από το Βόλο, οι οποίοι χθες το μεσημέρι εξόρμησαν στη Γερακοφωλιά.  Γύρω στις 7 το απόγευμα ο ένας κυνηγός καλούσε σε βοήθεια την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου, δηλώνοντας εξαφάνιση του 42χρονου φίλου του.
Οι αγνοούμενος κυνηγός, σύμφωνα με τη δήλωση, βρισκόταν μπλεγμένος σε δύσβατη περιοχή με λαγκαδιές και δεν μπορούσε να βρει το δρόμο του γυρισμού, ενώ το σκοτάδι πύκνωνε.
Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Β’ ΒΙΠΕ και στην ΕΜΑΚ. Γύρω στις 9.30 το βράδυ δύο οχήματα της  Πυροσβεστικής και ένα της ΕΜΑΚ με συνολικά δέκα άνδρες έσπευδαν στο σημείο. Οι έρευνες συνεχίζονται σε μια δύσβατη και σε μεγάλη ακτίνα περιοχή για τον εντοπισμό του κυνηγού.

Σχετικά με Ομάδα Knf

Ομάδα Knf
H ομάδα του Knf.gr σας ενημερώνει καθημερινά για όλα τα θέματα που αφορούν στο κυνήγι.

Ένα σχόλιο

 1. Βρέθηκε ο 42χρονος Βολιώτης κυνηγός που αγνοούνταν από χθες το απόγευμα σε περιοχή του Βένετου, όπου είχε πάει για κυνήγι με φίλο του.
  Μετά από μεγάλη επιχείρηση που στήθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία της ΒΙ.ΠΕ. Βόλου και τη συνδρομή ανδρών της ΕΜΑΚ Λάρισας ο αγνοούμενος κυνηγός βρέθηκε περίπου στη 1.30 μετά τα μεσάνυχτα στην περιοχή και είναι καλά στην υγεία του.
  Υπενθυμίζεται πως, οι αγνοούμενος κυνηγός, σύμφωνα με τη δήλωση, βρισκόταν μπλεγμένος σε δύσβατη περιοχή με λαγκαδιές και δεν μπορούσε να βρει το δρόμο του γυρισμού, ενώ το σκοτάδι πύκνωνε.
  Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Β’ ΒΙΠΕ και στην ΕΜΑΚ. Γύρω στις 9.30 το βράδυ δύο οχήματα της Πυροσβεστικής και ένα της ΕΜΑΚ με συνολικά δέκα άνδρες έσπευδαν στο σημείο.
  Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο φίλοι είχαν πάει για κυνήγι γύρω στις 2.30 το μεσημέρι. Ψάχνοντας για φάσες ωστόσο χωρίστηκαν σε κάποια στιγμή και συνέχισαν μεμονωμένα.
  Μετά από ώρα ο ένας κυνηγός επέστρεψε στο σημείο όπου είχαν αφήσει τα πράγματά τους οι δύο φίλοι, ο δεύτερος όμως δεν εμφανιζόταν. Αρχισε να τον αναζητά, όμως παρά το γεγονός ότι υπήρχε επικοινωνία με το κινητό τηλέφωνο δεν μπορούσε να τον εντοπίσει.
  Ο 42χρονος ήταν εγκλωβισμένος σε εξαιρετικά δύσβατη περιοχή και ήταν δύσκολο να βρει το σωστό δρόμο στο δάσος ιδιαίτερα μέσα στο σκοτάδι.
  Ο φίλος του κάλεσε άμεσα σε βοήθεια, καθώς ο ίδιος δεν μπορούσε να συνεχίσει μόνος λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Αφήστε μια Απάντηση

shares