Το knf.gr® δεσμεύεται να προστατεύει το απόρρητο των χρηστών της. Επειδή Το knf.gr® συγκεντρώνει πληροφορίες σχετικά με τους χρήστες που επιλέγουν να κάνουν εγγραφή στο διαδίκτυο, πιστεύουμε ότι θα πρέπει να κατανοήσετε πλήρως τους όρους και τις προϋποθέσεις που διέπουν τη χρήση των πληροφοριών που συλλέγουμε. Αυτή η δήλωση απορρήτου αποκαλύπτει ποιες πληροφορίες συγκεντρώνουμε και πώς τις χρησιμοποιούμε. Ανατρέξτε στην παρακάτω πολιτική για να κατανοήσετε πώς θα αντιμετωπιστούν οι πληροφορίες που παρέχετε στο knf.gr®.

Πληροφορίες που συλλέγουμε

Για να γίνουν μέλη στη σελίδα οι χρήστες πρέπει να εγγραφούν με την παροχή προσωπικών πληροφοριών όπως όνομα, ημερομηνία γέννησης, φύλο, πόλη και πολιτεία, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πρόσθετες πληροφορίες που μπορεί να απαιτούνται από Το knf.gr®. Αυτές οι πληροφορίες χρειάζονται για την αποστολή μέσω ταχυδρομείου του newsletter ή και των προϊόντων που έχετε κερδίσει ή παραγγείλει.

Τι κάνει Το knf.gr® με τις πληροφορίες που συλλέγουμε

Οι προσωπικές πληροφορίες που παρέχετε στο knf.gr® δεν θα αποκαλυφθούν εκτός του knf.gr®. Στο knf.gr® δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας με κανένα τρόπο και για κανένα λόγο.

Το knf.gr® δεν θα χρησιμοποιήσει τις προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε για άλλους σκοπούς εκτός από τους ως άνω.

Σε αυτόν τον ιστότοπο υπάρχουν σύνδεσμοι προς άλλους ιστότοπους. Το knf.gr®  δεν είναι υπεύθυνο για τις πρακτικές απορρήτου ή το περιεχόμενο τέτοιων ιστοτόπων. Ωστόσο, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχουμε μόνο συνδέσμους σε αξιόπιστους ιστότοπους με αποδεκτό περιεχόμενο. Λάβετε υπόψη ότι οι πληροφορίες που αποκαλύπτονται σε αυτούς τους άλλους ιστότοπους ενδέχεται να γίνουν δημόσιες πληροφορίες και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν αποφασίζετε να αποκαλύψετε τα προσωπικά σας στοιχεία.

Με ποιον μοιράζεται η πληροφόρηση

Δεν μοιραζόμαστε, δεν πωλούμε, ούτε διανέμουμε με άλλον τρόπο πληροφορίες σχετικά με μεμονωμένους χρήστες που λαμβάνουν υπηρεσίες από αυτόν τον ιστότοπο, με τρίτους ή με οποιεσδήποτε εξωτερικές εταιρείες ή οργανισμούς.

Παιδιά και ιδιωτικό απόρρητο

Το knf.gr® ενθαρρύνει τους γονείς και τους κηδεμόνες να περνούν χρόνο με τα παιδιά τους στο διαδίκτυο και να εξοικειώνονται με τις τοποθεσίες που επισκέπτονται τα παιδιά τους. Το knf.gr®  συμμορφώνεται πλήρως με την Πράξη της Federal Trade Commission (Child Online Privacy Act).

Γονική πρόσβαση: Οι γονείς οποιασδήποτε ηλικίας μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Συντονιστή Προσωπικών Δεδομένων στη διεύθυνση αλληλογραφίας που παρέχεται παρακάτω, αν θέλετε να κάνετε κάποια από τις παρακάτω ενέργειες:

  • Να έχετε πρόσβαση στις πληροφορίες προσωπικής ταυτοποίησης που έχει συγκεντρώσει Το knf.gr® από το παιδί σας,
  • Να διορθώσετε πραγματικά σφάλματα σε τέτοιες πληροφορίες,
  • Να ζητήστε να διαγραφούν αυτές οι πληροφορίες, ή
  • Να ζητήστε να μην συλλέγουμε ή να διατηρούμε τις πληροφορίες σας.

Παρακαλείσθε να συμπεριλάβετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον αριθμό τηλεφώνου σας όπου μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Το knf.gr® λαμβάνει μέτρα για να επαληθεύσει την ταυτότητα του καθένα που ζητά πληροφορίες για ένα παιδί και για να διασφαλίσει ότι το άτομο είναι στην πραγματικότητα ο γονέας του παιδιού ή ο νόμιμος κηδεμόνας.

Πώς να επικοινωνήσετε με Το knf.gr®

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με αυτή τη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων ή τις πρακτικές αυτής της ιστοσελίδας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση:

WEB CREATIVE SERVICES IKE
ΚΙΜΩΝΟΣ 9
17456, ΑΛΙΜΟΣ, ΕΛΛΑΔΑ
+30.210.9951416
info@knf.gr

Το knf.gr® ελπίζει ότι αυτό το έγγραφο απαντά στις ερωτήσεις και τις ανησυχίες σας σχετικά με την πολιτική απορρήτου μας. Το knf.gr® δεσμεύεται να προστατεύει την ιδιωτικότητα των χρηστών μας.