Αρχική » ΝΕΑ » ΕΚΘΕΣΗ ΚΥΝΗΓΙΟΥ OUTDOOR EXPO 2014

ΕΚΘΕΣΗ ΚΥΝΗΓΙΟΥ OUTDOOR EXPO 2014

Υπο την αγίδα της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος και της ΠΕΒΕΚΕ

Η “Outdoor Expo 2014” είναι η νέα καινοτομική έκθεση που στοχεύει να φέρει κοντά και να ικανοποιήσει άμεσα, σωστά και πρακτικά όλα τα μέρη που συνθέτουν την κοινωνία όσων σχολούνται με το ΚΥΝΗΓΙ καθώς και με τις παραδοσιακές υπαίθριες δραστηριότητες.

Σκοπός της έκθεσης είναι να προσφέρει την ικανοποίηση στον επισκέπτη, να ενημερωθεί για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες από όλο το φάσμα των παραδοσιακών υπαίθριων δραστηριοτήτων και παράλληλα να εξυπηρετήσει πρωτότυπα, ποιοτικά αλλά και αποτελεσματικά τους εμπορικούς και επικοινωνιακούς στόχους των επιχειρήσεων του κλάδου.

Η “Outdoor Expo 2014” είναι μια γιορτή!!! για το ΚΥΝΗΓΙ, τη σκοποβολή, την κυνοφιλία και το ψάρεμα με πολλές παράλληλες εκδηλώσεις, ζωντανές παρουσιάσεις, διαδραστικά happenings και events. Στο επίκεντρο της στρατηγικής της έκθεσης, είναι η διαφοροποίηση, η καινοτομία και η εξωστρεφής πελατοκεντρική προσέγγιση. Είναι σχεδιασμένη σύμφωνα με ταπρότυπα καταξιωμένων διεθνών εκθέσεων για να ανταποκριθεί στις σύγχρονες ανάγκες του κλάδου, και να προσφέρει άμεσα εμπορικά αποτελέσματα στους εκθέτες και ένα μείγμα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης στον επισκέπτη.

outdoor expo 2014

“Outdoor Expo 2014” έρχεται να καλύψει το «διαφαινόμενο κενό» στην αγορά τα τελευταία χρόνια, προσφέροντας οφέλη που είναι σημαντικά τόσο στους Κυνηγούς επισκέπτες όσο και στους επαγγελματίες του κλάδου, ενδεικτικά αναφέρω ορισμένα όπως:

– Ικανοποίηση της ανάγκης να περάσουν καλά, ζώντας την εμπειρία, επισκέπτες και εκθέτες.
– Παρουσιάσεις και ενημέρωση για νέα προϊόντα, τάσεις και υπηρεσίες.
– Ανταλλαγή δημιουργικών ιδεών και προτάσεων
– Παροχή ευκαιριών για την επίτευξη νέων συνεργασιών, ανανέωση και σύσφιξη σχέσεων.
– Υποδειγματική εξυπηρέτηση για την ανάπτυξη μιας διατηρήσιμης επιχειρηματικής δραστηριότητας.
– Ικανοποίηση της ανάγκης για παραγωγικές συναντήσεις μεταξύ πωλητών και αγοραστών (Επαγγελματιών και ιδιωτών).

Στο τιμόνι της έκθεσης και σύμβουλοι της διοργάνωσης είναι καταξιωμένοι επαγγελματίες του χώρου όπως ο γράφων (εκδότης περιοδικών και παραγωγός τηλεοπτικών εκπομπών σχετικών με το κυνήγι, τη σκοποβολή, την κυνοφιλία και το ψάρεμα, με πείρα και παρουσία στον κλάδο μεγαλύτερη των 25 ετών), ο Κωνσταντίνος Ουζούνης, CEO της Ethos Media AE, από το χώρο της επικοινωνίας και του Marketing καθώς και μια πλειάδα από ειδικούς επαγγελματίες και συντάκτες στον χώρο των ως άνω δραστηριοτήτων.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 27 ως 30 Μαρτίου του 2014, στο εκθεσιακό κέντρο MEC στη Παιανία, υπό την Αιγίδα της ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και της ΠΕΒΕΚΕ. Σας καλούμε να ζήσουμε μαζί την εμπειρία!!! Προγραμματίστε από τώρα την επίσκεψή σας στην κυνηγετική έκθεση “Outdoor Expo 2014” και ελάτε να περάσουμε καλά.

Λευτέρης Κακαβούλης

Δείτε και την εκδήλωση και στο facebook πατώντας εδώ : www.facebook.com

Σχετικά με Ομάδα Knf

Ομάδα Knf
H ομάδα του Knf.gr σας ενημερώνει καθημερινά για όλα τα θέματα που αφορούν στο κυνήγι.
shares